Son Dakika
http://fullalbundinle.blogspot.com free mp3 download,latest songs,free music download,latest songs
30 Nisan 2015 Perşembe

Funda Arar - Göç mp3 indir

01:51:00



Funda Arar - Göç mp3 indir  ile müzik severlerin kulaklarda yerini hızla alırken bizde hemen ekliyoruz sitemize resmen gönüllerde taht kurmadımı müzik adına aradığınız her şeyi sitemizden kolayca bulabileceksiniz. 

 Funda Arar - Göç   indir  radyo listelerinde unutmadık radyolarda çalan en güncel parçaları en popüler parçaları liste başı parçaları top oyunları listelerinde unutmadık radyolarda çalan en güncel parçaları en popüler olanları ekledik ayrıca sanatçının. 

Funda Arar - Göç   sözü  magazin dünyasında çıkan haberlerin beklemeye devam ediyoruz aslında parçaların sadece kendileri ve video kliplerin değil sözlerine de sitemiz üzerinden erişmeniz elbette mümkün.    


Funda Arar - Göç   dinle her gün şarkısı dinle şarkısı ve yüzlerce albümde görmeniz mümkün güncel şarkılardan modası geçmiş eski şarkılara kadar ve şarkı sözlerine kadar tüm içerikleri müzik adına tüm içerikler sitemizden ulaşabilirsiniz.    

Funda Arar - Göç  indir 2015 yılında yaza damgasını vuran tüm albüm ve tüm parçalar sitemizde günlük olarak yayınlanmaktadır ayrıca yakında sanatçılarla ilgili en güncel haberlere ulaşa bilirsiniz.


Diğer bir çok şarkı ve Funda Arar - Göç boxca indir alternatifi sayesinde bir çok sevdiğiniz mp3 parçalarına buradan ulaşa bilirsiniz.


Funda Arar Göç Şarkı Sözleri
Oturalım sakin gece gibi
Konuşalım sade dokunmadan
Yabancıdır sonunda her sevgili
Anlaşamaz olur ya anlatmadan
Yabancıdır sonunda her sevgili
Sevişemez olur tene saklanmadan
Bir yol kalmalı gidersen dönmek var diye
Ellerin kalmadı sevgilim bahar diye
Derler ya göçe en çok şehir ağlar diye
Gözlerin kalmalı benimle yağar diye
Söz: Burcu Tatlıses Müzik: Febyo Taşel
Düzenleme: Febyo Taşel

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Footer'ı Göster